ugrás a tartalomhoz
2018. október 15., hétfő
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Miskolc az ország legnépszerűbb akadályfutó versenyére készül

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Változások a közlekedésben, parkolásban október 12-14 között Miskolcon, a Csanyik-völgyben, bükki környezetben rendezik meg október 13-14-én Magyarország legnépszerűbb akadályfutó versenyét.
A Spartanra Miskolc 8 állomásos kalandparkkal is készül.
A versenyre közel nyolcezer résztvevőt, és több tízezer látogatót várnak a szervezők, amiatt jelentősen megváltozik a nyugati városrész közlekedési rendje.
A Spartan Miskolc versenyközpontját jelentő fesztiválterületre, a Csanyik-völgybe, október 12-én, pénteken 8:00 órától október 14-én, vasárnap 21:00 óráig nem lehet majd autóval felhajtani.
A Hegyalja és Vadas Jenő utcában megállni tilos lép életbe péntek délutántól vasárnap estig.
A Sportliget utcán és a Vendég úton teljes hosszában megállni tilos korlátozás lép hatályba október 12-én péntek délutántól október 14-én vasárnap estig.
Ez érvényes lesz a Diósgyőri Uszoda és a DVTK Edzőközpont főépülete közötti útszakaszra is.
Október 13-án, szombaton és október 14-én vasárnap mindkét irányban megszűnik a közlekedés a Sportliget út Penny Market - Vendég utca szakaszon.
A DVTK Edzőközpontot és a Diósgyőri Uszodát a DVTK Stadion vagy a Lorántffy Zsuzsanna utca felől lehet gépjárművel megközelíteni.
Október 13-án, szombaton 06:00 és 10:00 óra között megnövekedett forgalomra lehet számítani az M30-as autópálya Miskolc Déli csomópontjától a Futó utca, Csermőkei út, Gózon Lajos út, Lorántffy Zsuzsanna útvonalon.
A szervezők azt kérik, aki nem a versenyre tart és teheti, október 13-án kerülje el az érintett utakat a kora reggeli és délelőtti időszakban.
Parkolás, helyi járatok A versenyzők és kísérőik számára a DVTK Stadion környezetében jelölnek ki parkolóhelyet a szervezők.
Innen a résztvevőket az MVK Zrt. különjáratai szállítják majd a versenyhelyszínre, a Csanyik-völgybe, 6-8 perces követési idővel, a Stadion nyugati oldalán lévő parkolóból indulva.
A Fesztiválterület megközelítésére az MVK Zrt ingyenes Spartan különjáratot indít Felső-Majláth - Majális Park között október 13-án szombaton 09:30-tól 20:20-ig, október 14-én vasárnap 11:00 óra és 18:30 között.
Miskolc Fun Zone: versenyzőknek, érdeklődőknek A Miskolc Fun Zone többek között ingás és rönkös akadályelemekkel, vietnámi híddal várja a résztvevőket és a kilátogató érdeklődőket egyaránt.
Aki sikerrel veszi az akadályokat, egyedi, Miskolc dizájnos garantált ajándéktárgyakkal lehet gazdagabb.
A Miskolc Fun Zone azoknak is érdekességekkel, információval szolgál, akik a város iránt érdeklődnek.
A Miskolc Fun Zone október 13-án, szombaton 9.30-tól 17.30-ig, október 14-én, vasárnap 9.30-tól 17.00 óráig várja vendégeit a Csanyik-völgyben felépített versenyközpontban. 2 napig korlátozott nyitva tartás a Miskolci Állatkertben A Spartan ideje alatt a Miskolci Állatkert csak az előre bejelentett csoportokat és a verseny résztvevőit fogadja.
Az MVK ZOO járata nem üzemel, viszont helyi járattal a Majális-parki buszmegállóig továbbra is biztosított az eljutás.
A fenti időszakban autóval sem megközelíthető a Miskolci Állatkert és Kultúrpark.
A versenyt követően, október 15-től a megszokott téli nyitva tartás és közlekedési rend várja a látogatókat.