ugrás a tartalomhoz
2018. szeptember 21., péntek
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Borok és ritmusok Óbudán

BUDAPEST III. kerület - Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

VI.
Óbudai Bornapok (09.21.-23.)    A hagyományok szerint érkezik idén ősszel is a VI.
Óbudai Bornapok szeptember 21-23. között.
A háromnapos bormustrán az érdeklődők válogatott hazai borokkal találkozhatnak és szakértő sommelier segítségével mélyíthetik el boros ismereteiket, miközben a zenei programok hamisítatlan fesztiválhangulatát élvezik az óbudai Fő téren.   15 magyar borvidék zamatával, illatával és bukéjával készül a 29 résztvevő hazai pincészet ,,Budapest legkulturáltabb boros rendezvényén", ahogyan maguk a borászok nevezik már évek óta az eseményt.
A hagyományokhoz idén is hűek maradnak a szervezők, és a visszatérő nagy pincészetek mellett bemutatkozási lehetőséghez jutnak még kevésbé ismert, de figyelmet érdemlő borászatok is.   A kísérő rendezvények között Borkörképeken lehet majd ismerkedni a válogatott hazai palackokkal: a ,,remekműveket" Káli Ildikó borszakértő, a Magyar Sommelier Szövetség Tiszteletbeli Elnöke kalauzolásával kóstolhatják végig a résztvevők.
A borokat kísérő koncertek sorában színpadra lép majd a jazz és a swing világának több hazai képviselője, míg a borokat kísérő gasztrofalatok közt akár az Óbuda Burgert is megkóstolhatják a látogatók.