ugrás a tartalomhoz
2018. október 15., hétfő
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Közlemény

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

A Jobbik ismét riogat.
Nincs veszélyben a miskolci közösségi közlekedés Egy héten belül másodszor mondott valótlant (ld. alább) a miskolci Jobbik; Jakab Péter állításával ellentétben nincs veszélyben a miskolci közösségi közlekedés.A következő két hétben 10 új járművezető áll munkába, és vannak jelenleg betanulók is.A jelenleg 311 járművezetőt foglalkoztató társaságnál így január végére mindössze öt fővel lesznek kevesebben a tervezettnél. A Jobbik rendre valótlan állításokkal rontja Miskolc jó hírét.
Alig egy hete, egy közgyűlési előterjesztést értelmeztek félre a jobbikos képviselők, állításaikat még a párttal szimpatizáló portál is korrigálta: "Hírportálunk ...  pontatlanul állította, hogy a miskolci közgyűlés százmillió Ft-ot utalt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Zrt-be.
Az igazság ezzel szemben az, hogy az önkormányzat egy új hulladékkezelő kft-t alapított a térség településeivel közösen, és ennek törzstőkéjét apportként biztosította."Forrás:https://alfahir.hu/2018/01/04/pakusza_zoltan_miskolc_jobbik_fidesz_szakertelem_penz