ugrás a tartalomhoz
2018. október 15., hétfő
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Egy helyen és egy időben sok tehetséges ifjú focista Bordányban

BORDÁNY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

Immáron ötödik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban.
A Start 2018 Kupa elnevezésű sportprogramon összesen hat korosztályban mérik össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban.
A kupa évről-évre népszerűbb.
Január 6-án az U14-esek mérkőzhettek meg egymással.
Reggel benépesült szülőkkel és szurkolókkal a Bordányi Sportcsarnok.
Összesen 96 labdarúgó léphetett pályára.
A 2004-2005-ös születésű fiúk nyolc csapatban mérték össze erejüket.
Az A csoportban végig kiélezett küzdelem folyt, még az utolsó meccs is tartogatott izgalmakat, ennek leginkább a SZEOL SC csapata örült, hiszen az Üllés-Hajdukovo meccs döntetlenjének köszönhetően kerülhettek Tóth Lukács fiai a döntőbe.
A B csoportban is szoros találkozókra került sor, a csoport elsőségről a Bordány-Temerin találkozó volt hivatott dönteni, azonban a meccs egészét tekintve nem véletlenül nyerték meg a találkozót a vajdaságiak, megszerezve ezzel a csoportgyőzelmet.
A helyosztóknál kétszer is csak büntető rúgásokkal dőlt el a végeredmény, a döntőben a Temerin 2-0-ra verte a SZEOL SC-t, így megnyerte a korosztály Start 2018 Kupáját! Január 13-án az U12-es, január 27-én az U9-es, február 3-án az U19-es, február 24-én az U11-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért.
A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók.
A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért.
A szombatonként tartandó focitornákra reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!