ugrás a tartalomhoz
2018. október 15., hétfő
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Mikor lesz végre nyugta a Szent Margit Kórháznak?

BUDAPEST III. kerület - Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata

2006 -ban az MSZP-SZDSZ akarta bezáratni, most pedig a JOBBIK okoz károkat a nagy múltú óbudai egészségügyi intézménynek.
A Szent Margit Kórház országos szinten is kiemelkedő minőségű egészségügyi ellátást nyújt, amely 1897-es átadása óta központi szerepet lát el a kerület és az észak-budai agglomeráció, a pilisi térség fekvőbeteg ellátásának biztosításában.
Az intézmény hagyományosan több százezer ember gyógyulásáért felelős, egyes szakterületek esetében pedig akár több mint félmillió kerületi és agglomerációs lakosnak nyújt színvonalas ellátást.
A 2006- 2007. évi ágyleépítés, majd az önállóság teljes megvonása után 2013-ban végre helyreállt a rend és visszakapta becsületét a kórház.A JOBBIK most egy állhírbe kapaszkodva okoz erkölcsi károkat a kórháznak, miközben az itt élők, és a térségből érkező gyógyulni vágyók érzéseit is megsérti. Kovács Tamás (JOBBIK) a tények figyelembe vételét mellőzve állt ki a nyilvánosság elé, hogy vélt politikai előnyhöz jusson.
Sajnálatosnak tartjuk, hogy a képviselő elmulasztotta megismerni a kórház vezetőségének álláspontját, amelyben kifejtik, hogy az ősz folyamán néhány betegnél dermatitisre utaló jeleket véltek felfedezni és az ilyenkor szokásos protokoll szerint óvintézkedéséket tettek.
A kórház világosan kiolvasható az is, hogy minden bőrgyulladásos tünetnél felmerül a rüh gyanúja, de mint ebben az esetben is egyértelműen kiderült, nem ez okozta a viszketést. Úgy véljük egy politikustól elvárható, hogy ha már segíteni nem tud, kárt ne okozzon viselkedésével, nyilatkozatával.
Az intézmény valaha volt, jelenlegi és jövőbeni páciensei épp úgy, mint a szakdolgozók megérdemlik, hogy a róluk vagy az őket érintő hírek megalapozottak legyenek.Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata arra kéri a JOBBIKOT és valamennyi politikai pártot, hogy a választási kampányaik során felesleges pánikkeltéssel, ne okozzanak kárt a kerületiekért dolgozó intézményeknek!