ugrás a tartalomhoz
2018. október 15., hétfő
© 2007–2018 Feszt-House Kft.

Hírlevél

Ön neve:

E-mail címe:

Az oldalon megjelenő cikkek forrása az

Partnereink

Partnereink

Kigyúltak a fények!

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Szépen tervezett díszkivilágítás, a település karácsonyfája, betlehemes installáció, adventi vásár, feldíszített fák, tűzzsonglőrök, kisvasút várta a település lakóit vasárnap este, s gazdag kulturális programsorozattal vette kezdetét az advent, amire százak látogattak ki Oroszlány főterére. - Közeleg a karácsony, a legnépszerűbb és a legbensőségesebb családi ünnepünk.
A világban szinte mindenhol megünneplik, s úgy is hívják, hogy a szeretet ünnepe.
Azt gondolom, hogy a szeretet, az egymásra való odafigyelés, az egymás iránti tolerancia egész évben velünk kell, hogy legyen, csak éppen karácsonykor éri el a csúcspontját.
Ilyenkor még jobban odafigyelünk arra, hogy egymásnak örömet szerezzünk, kinyilvánítsuk a szeretetünket.
A Szeretet ünnepén a Szeretet legyen útmutatónk családunkban, baráti körünkben, az iskolában, mindenkivel szemben.
Ha hiszünk a Szeretet erejében, az megadja a reményt, hogy magunk is boldogságban járhassuk az életünket - ezekkel a gondolatokkal köszöntötte a jelenlévőket Lazók Zoltán polgármester a szabadtéri színpadon, ahol Farkas Etelka evangélikus lelkész hirdetett igét.
Az adventi koszorú első gyertyájának meggyújtásával ,,hivatalosan" is kezdetét vette a várakozás és lelki felkészülés időszaka, s ehhez adtak támogatást a Bakfark Bálint iskola diákjai, a Szijj Irma kamarakórus dalosai, s nem utolsó sorban Sasvári Sándor karácsonyi műsora.
A következő hetekben érdemes naponta felkeresni az OKSZÍK, vagy a város weboldalait, ahol folyamatosan tájékozódhatnak a programokról, hiszen olyan ismert művészek lépnek a világot jelentő deszkákra, mint a Rico&Miss Mood duó, Péter Szabó Szilvia, vagy Soltész Rezső, de sok gyermekrendezvényt is szerveztek a művelődési központ munkatársai. 2017. 12. 04.